Recept - Sütés - Főzés
2009. szeptember 2., szerda

Leves recept - Alföldi harcsaleves

›
Hozzávalók: 90 dkg harcsafilé 1 dkg tárkony 16 dkg vaj 1 db citrom 2 dl tejszín 6 dkg liszt 2 tojássárgája fél vöröshagyma só Elkészítés: A ...
2009. augusztus 31., hétfő

Pulykamell recept - Pulykaszeletek zöldbabbal és édes hagymaszósszal

›
Hozzávalók: 2 ek reszelt narancshéjj 1,25 dl frissen facsart narancslé 2 kk reszelt citromhéj 1,25 dl frissen facsart citromlé 3 ek méz fél ...

Lazac recept - Lazac zöldségágyon

›
Hozzávalók: 4 evőkanál grépfrútlé 1,5 evőkanál mustár 1,5 evőkanál méz negyed kiskanál pirospaprika 4 szelet lazacfilé 75 dkg kis darabokra ...

Gomba recept - Zöldséggel töltött gomba

›
Hozzávalók: 24 db nagy gomba, melyeknek a tönkék levágjuk 2 kiskanál növényi olaj 1 apróra vágott vöröshagyma 3 gerezd összezúzott fokhagyma...

Leves recept - Kínai marhahúsleves árpával és spenóttal

›
Hozzávalók: 75 dkg levesnek való jól letisztított, kockára vágott marhahús 1 fej apróra vágott vöröshagyma 4 gerezdnyi összezúzott fokhagyma...

Saláta recept - Római saláta darabos paradicsomos öntettel

›
Hozzávalók: 2 nagy paradicsom, feldarabolva 2 dkg friss bazsalikomlevél 2 ek ketchup 2 ek olívaolaj 1 ek balzsamecet 1 kis gerezd ősszezúzot...

sütés recept - Pizza

›
Ananászos sonkás pizza Hozzávalók: pizzatészta: 3 teáskanál cukor 7 gramm szárított élesztő 250 ml melegvíz 315 g teljes kiőrlésű liszt 155 ...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.