Hozzávalók:
24 db nagy gomba, melyeknek a tönkék levágjuk
2 kiskanál növényi olaj
1 apróra vágott vöröshagyma
3 gerezd összezúzott fokhagyma
1 apróra vágott sárgarépa
1 apróra vágott piros húsú paprika
1,25 dl csirkealaplé
fél kiskanál szurokfű
3 evőkanál reszelt parmezán sajt
2 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
Elkészítés:
A gombákat forrásban lévő vízbe tesszük és 2 percig blansírozzuk. Utána papírtörlőn lecsepegtetjük.
A hagymát és a fokhagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a sárgarépát a paprikát és négy percig együtt pároljuk.
Hozzáadjuk a csirkealaplét és a szurokfüvet. Miután levettük a tűzről hozzáadjuk a sajtot és petrezselymet.
Belekanalazzuk a gombafejekbe és 200 fokon 10 percig sütjük.
Jó étvágyat!